Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تعدادي با عنوان «مالباخته به واسطه پرداخت پول براي خريد خودرو» ديروز - شنبه - با حضور در مقابل يکي از نمايندگي هاي شرکت ايران خودرو در خيابان سراج تهران، خواستار اقدام فوري براي رفع مشکل و تحويل خودروهاي ثبت نامي خود شدند.
به گزارش سرويس اقتصادي جام نيـوز، اين افراد که تعداد آنها حدود 40 نفر است نسبت به اينکه خودروهاي ثبت نامي را برغم گذشت 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 سال از زمان پرداخت پول از طريق اين نمايندگي تحويل نگرفته اند، اعتراض کردند.
به گفته اين افراد، حدود 1.5 سال از زمان پرداخت پول و ثبت نام براي دريافت خودروهاي توليدي ايران خودرو از طريق اين نمايندگي در خيابان سراج مي گذرد و برغم پيگيري هاي مکرر تا کنون موفق به دريافت خودروي خود نشده اند.
داود قاسمي يکي از تجمع کنندگان گفت: 7 ماه پيش 42 ميليون تومان براي دريافت خودرو به اين نمايندگي در خيابان سراج پرداخت کرده ام که برغم پيگيري مکرر، مسئولان اين نمايندگي هيچ پاسخ منطقي و شفافي دراين خصوص نمي دهند.
به گفته وي، افراد تجمع کننده 30 تا 60 ميليون تومان براي دريافت خودرو از سال گذشته به حساب اين نمايندگي ايران خودرو واريز کرده اند و قرار بوده خودروها ظرف 2 تا 3 ماه به متقاضيان تحويل داده شود.
وي افزود: برغم پيگيري و مراجعه مکرر، نه تنها خودروي به اين افراد تحويل داده نشده بلکه پاسخي مشخصي هم به اين افراد نمي دهند.
به گفته وي، دراين زمينه موضوع از طريق شرکت ايران خودرو نيز پيگيري شده که متاسفانه هيچ نتيجه موثر و مثبتي نيز نداشته است.
يکي ديگر از معترضين که خود را علي سرداري معرفي کرد گفت: فروردين امسال براي خريد يک دستگاه خودرو ال 90 به نمايندگي ايران خودرو(خيابان سراج) مراجعه و مبلغ 38ميليون تومان را از طريق کارت به حساب نمايندگي واريز کرده و قرارداد تحويل خودرو نيز منعقد شد.
وي با اشاره به اينکه براي دريافت خودرو تمامي مبلغ را پرداخت کرده افزود: قرار بود خودرو ظرف مدت 75 روز به اينجانب تحويل داده شود.
به گفته وي، پس از گذشت مدت ياد شده به نمايندگي ايران خودرو مراجعه کرده که با درهاي بسته آن مواجه شدم.
وي افزود: مجموعه اداري اين نمايندگي مدتي است که کاملا تعطيل شده و هيچ کس نيز پاسخگو نيست و تنها مجموعه کارگاه تعميراتي آن باز و تعدادي کارگر در آن حضور دارند.

وي افزود: اين نمايندگي به همين وسيله از حدود 100 نفر کلاهبرداري کرده و از سوي به گفته کارگران شاغل دراين مجموعه حقوق آنها نيز در 3 ماه گذشته پرداخت نشده است.
معترضين با حضور در اين نمايندگي، اعتراض خود را اعلام کردند هرچند که هيچ يک از مسئولان اين نمايندگي براي پاسخگويي به تجمع کنندگان در محل حضور نداشتند.
تجمع کنندگان در ادامه براي پيگيري اعتراض خود به سمت شرکت ايران خودرو(جاده مخصوص کرج) حرکت کردند.
ايرنا
110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۸۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا به تشریح حالت هایی پرداخت که در آن ها حمل خودروهای توقیفی با استفاده از جرثقیل الزامی است و در آن شرایط، رانندگان متخلف نمی توانند خودشان خودروهای خود را به پارکینگ انتقال دهند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور  درباره این که با توجه به اظهارات اخیر فرمانده فراجا مبنی بر این که در صورت توقیف یک خودرو، پلیس اصراری به انتقال آن به پارکینگ با جرثقیل ندارد، بنابراین در چنین شرایطی، جرثقیل های زیر نظر تعاونی های تحت قرارداد با پلیس راهور، در چه وضعیتی باید خودروهای توقیفی را انتقال دهند و در چه شرایطی خود رانندگان می توانند این کار را انجام دهند، توضیح داد: عموم شهروندان باید توجه داشته باشند که وقتی یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، اگر خود راننده خودروی توقیفی بتواند، وسیله نقلیه خود را به پارکینگ انتقال دهد، نیازی به حمل با جرثقیل وجود ندارد و کسی هم نمی تواند راننده را مجبور کند که خودرویش را با جرثقیل ببرد.

وی افزود: جرثقیل تنها در چهار حالت می تواند خودروی توقیفی را به پارکینگ انتقال دهد و در سایر حالت ها رانندگان خودروهای توقیفی در صورت تمایل می توانند خودشان با همراهی یک مامور پلیس راهور، خودرو را به پارکینگ ببرند؛ حالت اول وقتی است که راننده در محل حضور نداشته باشد، حالت دوم شرایطی است که راننده در محل حضور دارد، اما از رفتن به پارکینگ استنکاف می کند، حالت سوم وقتی است که راننده در محل حضور دارد، اما شرایط مساعدی برای انجام رانندگی ندارد و حالت چهارم نیز زمانی است که خودرو به هر دلیلی قادر به حرکت نیست و حتما باید با جرثقیل حمل شود. به جز این چهار حالت، نیازی به انتقال خودروی توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل وجود ندارد.

حسینی ادامه داد: هیچ جرثقیلی نمی تواند خودسرانه یک خودرو را به پارکینگ انتقال دهد و زمانی که یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، حتما یک مامور پلیس راهور در صحنه حضور دارد. ماموران پلیس نیز نسبت به قوانین آگاه هستند و اجازه نمی دهند که هیچ راننده جرثقیلی، با اصرار رانندگان را مجبور کنند که خودروهای توقیفی حتما با جرثقیل به پارکینگ بُرده شوند، اما احیانا اگر در یک مورد خاص، در شرایطی که قانون به راننده متخلف اجازه داده بود که خودش خودرو را به پارکینگ ببرد، اما راننده جرثقیل اصرار به انجام این کار داشت و مامور پلیس حاضر در صحنه نیز قانون را رعایت نکرد، شهروندان حتما می توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی فراجا اطلاع دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تاکید کرد: تعرفه حمل خودرو با جرثقیل براساس مکان و زمان فعالیت جرثقیل، نوع خودروی حمل شده و مسافت طی شده تا پارکینگ مشخص است و هیچ راننده جرثقیلی حق ندارد، بیش از تعرفه های مصوب، مبلغی را از رانندگان خودروهای توقیفی دریافت کند. البته اگر هر کدام از شهروندان نسبت به دریافت وجه اضافه توسط رانندگان جرثقیل ها اعتراض داشتند، بازهم می توانند موضوع را از مسیر سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی پلیس که زیر نظر بازرسی فراجا فعالیت می کند، اطلاع دهند و مطمئن باشند که پلیس به تمام گزارشات و شکایات مردمی که از طریق این سامانه مخابره می شود، رسیدگی خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اگرچه همواره شهروندان گزارش ها و گلایه هایی را نسبت به تخلفات رخ داده در حمل خودروهای توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل به سامانه ۱۹۷ اعلام می کنند، اما این مساله جزو شکایت های اصلی مردم درباره حوزه های عملکردی و نظارتی پلیس راهور نیست و بیشتر شکایت های شهروندان به مرکز نظارت همگانی فراجا، درباره تخلفات آموزشگاه های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و مسائل مربوط به جرایم رانندگی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروهای وارداتی
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • عرضه خودرو های وارداتی از فردا یکشنبه
  • شک و تردید درباره عرضه اولین خودروهای وارداتی | قرار بود فردا یکشنبه عرضه آغاز شود
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی